profesionalne masažne mize

Masažna miza je sicer bolj stvar masažnih salonov, kot pa zasebnih uporabnikov. Kljub temu, pa se mnogi, ki imajo nekaj več prostora in si radi privoščijo razvajanje, omislijo masažno mizo za dom. Pri tem mnogi iščejo masažne mize  za opravljanje dodatne npr. popoldanskih storitev, medtem, ko jih nekateri kupujejo za zasebno uporabo. Na primer tako, kot solarij. V obeh primerih je za opravljanje masaže potrebnega nekaj znanja, za opravljanje plačljivih storitev nekoliko več. A tega lahko pridobimo na različnih tečajih, s pomočjo spleta ali z opravljanjem prakse.

V tem prispevku boste našli najugodnejše ponudbe masažnih miz za zasebno in profesionalno uporabo, ki jih lahko kupite na spletu. V izboru boste našli tudi prenosne masažne mize, ki so zelo priročne za opravljanje storitev na domu stranke.

profesionalne masažne mize

Profesionalne masažne mize

Ko govorimo o profesionalnih masažnih mizah imamo v mislih več funkcionalnosti, ki jih vsaka masažna miza pač nima. Pri profesionalni masažni mizi je namreč pomembno, da je udobna. Le tako lahko stranki zagotovimo kakovostno storitev. Poleg tega, pa moramo imeti v mislih, da bo masažna miza za Professional uporabo tudi konstantno v rabi. Tako je pomemben dejavnik pri nakupu masažne mize za polprofesionalno uporabo njena obstojnost oz. življenjska doba. Tretja pomembna stvar pri nakupu profesionalne masažne mize je čiščenje. Zaradi uporabe masažnega olja, je potrebno izbrati kakovosten material, ki ga je možno dobro in enostavno očistiti in bo zdržal večje število čiščenj.

Profesionalne masažne mize stanejo od približno 150 € dalje, cen pa se lahko gibljejo tudi do 700 € in več.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja