ogrlice

V kolikor iščete ogrlico, ste verjetno naleteli na mnogo različnih vrst, tipov materialov ogrlic, navsezadnje pa tudi na veliko ponudnikov. Poglejmo si, kakšne ogrlice poznamo , kako izbrati pravo ogrlico in kje jo kupiti.

Modne ogrlice – Katere ogrlice so “in”?

Obstaja veliko stilov ogrlic, ki so vedno v modi. Nakup take ogrlice je smiseln saj ste lahko prepričani, da s takim nakitom nikoli ne boste zgrešili. Najbolj brezčasne so ogrlice klasičnih oblik v zlati ali srebrni. To so ogrlice, ki jih lahko nosimo pravzaprav kadarkoli in kjerkoli.

Kar se tiče pa letošnje sezone pa nedvomno velja, da so pravi hit ogrlice z začetnicami oz. inicialkami. Poleg teh pa so popularne tudi ogrlice z imeni.

Ogrlice z začetnicami zagotavljajo lep svež videz, lahko pa jih nosite skozi vse leto. Če se torej razmišljate o personaliziranem nakitu, vam bodo ogrlice z začetnicami v tej sezoni in letu prinesle lep, osvežen videz. Razlog za to popularnost je v tem, da so številne znane osebnosti nosile personalizirane ogrlice z imeni, ki ustrezajo njihovim posameznim slogom.  Tako so te zvezdniške “trendseterice” ogrlice z imeni oz. inicialkami spremenile v najbolj trendovske modne dodatke leta 2021.

Srebrne ogrlice

Srebrne in zlate ogrlice so klasika, kot smo že prej omenili. Z nakupom srebrne ogrlice tako ne boste zgrešili. Nosili in kombinirali pa jo boste lahko kakorkoli, saj kot take ne definirajo sloga. Zato v kolikor še nimate srebrne ali zlate ogrlice, le razmislite o njej, saj vam ne bo žal. Ko pa boste imeli nekaj zlatih in srebrnih ogrlic, pa bo smiseln tudi nakup kakšne bolj divje in posebne.

Poceni ogrlice

Cene ogrlic se začnejo nekje pri približno deset in več evrih. Nakup poceni ogrlice pa ni najbolj smiseln. Bolj je smiselno kupiti ogrlico nekje v srednjem cenovnem razredu. Razlog za to je v tem, da nakit ostane, ga ne mečemo stran in tako bomo dobro ogrlico nosili tudi čez deset let. Čeprav jo bomo vmes morda pozabili in kakšno leto pustili ležati v predalu, bo znova prišel čas, ko jo bomo z veseljem nosili.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja