Talno gretje za vas ni možnost, a menite, da bi bilo škoda videti sproščujoč ambient domače notranjosti, v katerega ste vložili veliko misli, časa in truda, ki ga motijo ​​radiatorji? Dizajnerski radiatorji so idealna rešitev . Ne le, da bodo odlično opravili učinkovito ogrevanje vašega doma, temveč bodo tudi vaši notranjosti dodali nekaj posebnega. Želite vedeti o naših najnovejših modelih? Za začetek spoznajte Nivo !

Ne glede na to, ali se ogrevate s pečjo na olje, s toplotno črpalko ali kako drugače, v vseh primerih so dizajnerski radiatorji možna in estetska rešitev. Poglejte si jih v nadaljevanju.

 

 

ZADRŽAN OKRASNI RADIATOR

Niva je zadržan okrasni radiator, ki je na voljo v navpičnem in vodoravnem modelu, ki ga je treba pritrditi na vašo steno. Zasnova Nive je ravna in nevsiljiva, zato je popolna izbira za notranjo opremo v minimalističnem slogu. Če vas manj ujame eleganten videz, prihaja Niva Soft z zaobljenimi stranicami, ki omogočajo mehkejšo vizualno estetiko.

Nasvet: Želite, da se vaši oblikovalski radiatorji Niva neopazno zlijejo z notranjo notranjostjo? Naročite svoje radiatorje v isti barvi kot stene! Niva je na voljo v več kot petdesetih različnih tonih .

ELEKTRIČNI DIZAJNERSKI RADIATOR

Iščete električni radiator za podstrešno sobo ali kot rezervno ogrevanje v svoji kopalnici? Tudi v tem primeru je Niva odlična izbira. Električna različica Nive je tako kot drugi električni radiatorji zelo hitra in zagotavlja enakomerno distribucijo toplote posameznih termostatov. Energetska poraba je preveč nadzorovana z izredno natančnostjo .

ELEGANTNO IN TRAJNOSTNO OGREVANJE

Za Nivo smo nazadnje prihranili najboljšo stvar: ta dizajnerski radiator se lahko odlično kombinira z nizkotemperaturnim ogrevanjem ! Omogoča vam, da svoj dom ogrevate bistveno ceneje in bolj prijazno kot pri tradicionalnem ogrevanju, saj centralna ogrevalna voda z dovodno temperaturo med 35 ° C in 55 ° C že deluje.

 

Nasvet: Edini način, da maksimirate potencial radiatorjev, je, da vnaprej izračunate, koliko moči potrebujejo za pravilno ogrevanje različnih prostorov in prostorov okoli vašega doma. Upoštevajte, da radiatorji v slabo izoliranem domu potrebujejo dodatnih petnajst odstotkov proizvodnje. Če je vaš dom izoliran v skladu s trenutnimi standardi, odštejte deset odstotkov od potrebne proizvodnje.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja